Presentatie door Translators Unite

Persoonlijke uitleg over aansprakelijkheid, leveringsvoorwaarden en de verzekeringsoplossing

Translators Unite wordt op dit moment door veel verenigingen van vertalers en tolken gevraagd een presentatie te komen geven over aansprakelijkheid, leveringsvoorwaarden en het (tegen aansprakelijkheid) verzekeren van vertalers en tolken.

Tijdens de presentatie wordt o.a. ingegaan op de werking van algemene voorwaarden bij aansprakelijkheid,  aansprakelijkheid bij werkzaamheden voor een vertaalbureau en waaraan moet een goede aansprakelijkheidsverzekering voldoen.

De nadruk van de presentatie ligt op het delen van ervaringen, het bespreken van eenvoudig te begrijpen praktijk- en schadevoorbeelden en het uitleggen van de verzekeringstechnische maatwerkoplossing. De presentatie kan tevens worden gebruikt voor het behalen van PE punten.

Heeft u interesse in een presentatie? Stuur dan een e-mail met uw verzoek aan: info@translatorsunite.nl

Presentatie NGTV Taalkring Midden – Oost Brabant d.d. 20-09-2012

Op 20 september j.l. heeft Translators Unite (Vincent Vitter en Rick Guitjens) een presentatie gegeven voor NGTV taalkring Midden – Oost Brabant. Deze presentatie is zeer goed ontvangen. Men heeft aangegeven het thema aansprakelijkheid en leveringsvoorwaarden onder vertalers veel beter te begrijpen. De verzekeringsoplossing is ook zeer enthousiast ontvangen.

Hieronder treft u een foto van deze avond, met rechtsboven Vincent Vitters.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie